Bloemabonnement Afbeelding 2

Let's Flower

Zet uw organisatie in bloei met Diva Flowers

Een luchtig herfstboeket bij de receptie benadrukt de gastvrijheid. De directiekamer ademt kracht met diverse tinten rood. Een combinatie van blauw en wit besprenkelt de werkvloer met energie. Wat bloemen al niet doen voor uw organisatie.

Haal de bloei in huis met een bloemabonnement

Laten we eerlijk zijn. Er gaan weken voorbij dat u niet aan verse bloemen voor uw organisatie denkt. Met een bloemabonnement hoeft u er nooit meer aan te denken. Een- of tweewekelijks verversen wij de kleur en geur in uw bedrijf of instelling. En nog mooier. Bij een abonnement vanaf € 15,00 per levering, lenen wij u daarbij steeds een andere vaas uit. Passend en gratis.

Meer kleurrijke mogelijkheden voor bedrijven en scholen

Een jarig docent. Het jubileum van uw werknemer. Geslaagde leerlingen. Waardevolle relaties. Stuk voor stuk mensen die u flink in de watten wilt leggen. Een mooi boeket spreekt hierbij voor zich. Maar ook een beursstand vormt "vruchtbare grond" voor mooie bloemen. Of een ruimte voor een belangrijke vergadering. Wij helpen u graag het karakter te versterken met de juiste vormen, geuren en kleuren.

Regel uw bosje(s) inspiratie telefonisch, per mail of online

Neemt u voor inspiratie, het afsluiten van een bloemabonnement, adviezen en bestellingen contact met ons op. Wij zijn telefonisch (tijdens kantooruren), per mail en online te bereiken. Voor bestellingen kunt u ook direct in onze webshop. Wel zo gemakkelijk.

Aandacht voor de hele omgeving

Bij alles wat we als Diva Flowers doen houden we rekeningen met profit, planet en people. Met andere woorden: we ondernemen maatschappelijk verandwoord. Het respect voor het milieu is voor ons nog extra belangrijk omdat de natuur feitelijk ons product is. Al onze bloemen kiezen we waar mogelijk voor biologische en fairtrade bloemen.

De kleine lettertjes: bezorgkosten

Wij verassen u graag met onze mooie producten. Niet met kleine lettertjes. Onze bezorgkosten bedragen € 5,00 binnen Den Haag en € 6,75 buiten de stad.